Červnová zvláštní nabídka pro členy klubu

24.05.2012 22:01

Zdravím všechny liškaře!

Nad rámec červnových akcí přístupných pro veřejnost jsme jen pro nás, členy klubu, připravili několik bomba akcí:

Pátek 1. 6. Co je člověk za zvíře?
Přijďte se zeptat i vy. Zajímavá výstava o tom, že vztah lidí a zvířat má mnoho podob. V Galerii G vystavují Karel Pouzer, Marta Morice, Jindřich Štreit, Zdeněk Volf. Sraz v 16:00 na rohu Dolního nám. a Panské ulice. Vstup pro členy klubu zdarma, pozvánka je v příloze. Zve Hynek Pečinka.

Sobota 9. 6. Koncert The Plastic People of The Universe
Od 19.00 hod. proběhne na Posluchově (cca 10min. pěšky z Mariánského Údolí) koncert kultovní kapely. Cena v předprodeji 150 Kč, na místě 180 Kč. Bližší info tady. V případě odporně hnusného počasí se akce koná na KD v Mariánském Údolí. Předem přihlášeným zájemcům zajistíme libovolné množství lístků v předprodeji. Pokud vyjde počasí - tedy teplo a bez deště, mohla by to být pěkná akce - neboli pivo, nějaký dlabanec, teplo, hvězdičky a ještě k tomu dobrá parta lidí. Zve Břeťa Baroš. Přihlaste se do středy 6. 9. včetně na přihlašovadlo

Poznámka: V sobotu 9. června proběhne i Hanácké véšlap v okolí Slatinic, ale jde to zúčastnit se obou akcí.

Pátek 15. 6. Škola in-line bruslení
Poté, co se nám na setkání Olomoucké sekce UNO zalíbily in-linové brusle, připravil pro nás olomoucký In-line klub školu bruslení. Leták je v příloze, i na tuto akci je třeba se přihlásit, do úterý 12. 6. včetně. Školka proběhne ve Smetanových sadech od 18 hod. Zvou Lene Buchcárová a Petr Coufal.

Úterý 19. 6. Knižní poklady olomoucké katedrály
Společně navštívíme Arcibiskupský palác, kde se vůbec poprvé v historii zpřístupňují knihy z pokladu katedrály sv. Václava. Sraz 15:30 před palácem na Biskupském náměstí. Každému členovi přispějeme 20 Kč na vstupné, které jinak stojí 60 Kč plné a 30 Kč zlevněné. Pokud se včas přihlásíme, bude i průvodce. Na akci zve Eva Sommerová. Máte zájem? Přihlaste se do čtvrtka 14. 6. včetně sem.

Děkuju všem, kteří našli zajímavou akci a nebáli se s ní ozvat. Udělejte to příště také tak!

Další červnové akce najdete na https://www.malaliska.cz/nabidka-aktivit-2012/cerven-2012/

A nezapomeňte, že především pro členy organizujeme každý měsíc Posed, a někteří jste se zatím bohužel neukázali ani jednou. Červnový posed je v úterý 12. 6. v Nekuřácké restauraci na bazéně, Legionářská ul. u Letadla. Přijít můžete i jen na chvíli kdykoli mezi 17. a 21. hod.

Za všechny organizátory liščích akcí se na vás těší
Hynek