Domy Přátel přírody: 1.001x jako doma v několika světadílech!

12.07.2011 16:32

Cestujete-li s rodinou či přáteli do zahraničí, zkuste využít netradiční nabídku mezinárodního hnutí Přátel přírody, kteří provozují více než 1.000 ubytovacích možností v Evropě, v Africe, Asii i Americe. V nabídce je vše od jednoduchého ubytování samoobslužného typu až po hotely, se sezónním či celoročním provozem, od domů na pláži po chaty ve velehorách.

Domy Přátel přírody na rozdíl od běžného ubytování nabízejí vždy něco navíc: programy a balíčky pro volný čas, přátelské přijetí a pomoc hostům v několika jazycích. Chcete-li objevovat přírodu a místní kulturu, anebo pouze relaxovat, jsou pro vás Domy Přátel přírody tím pravým místem, které byste si neměli nechat ujít. Zde je několik důvodů: 

Přátelé přírody vítají všechny příchozí, v jejich Domech vznikají zde nová a utužují se stará přátelství. Jsou také přátelské k rodinám, zaměřené na trvale udržitelný a k přírodě ohleduplný turismus. Domy Přátel přírody jsou vždy dostupné veřejnou dopravou. Nabízejí ubytování za rozumnou cenu, pohostinnost, útulnou atmosféru. Můžete si zde opravdu odpočinout, ochutnat místní kuchyni, anebo si sami uvařit, co máte rádi. Ve většině z Domů můžete využít balíčky aktivit připravené na míru rodinám či skupinám.

Zatím jsou Domy Přátel přírody záležitostí především západní Evropy - zvlášť v Rakousku a Německu jsou jich stovky, v ostatních státech Evropské unie je ale také najdeme. Kromě toho vás Přátelé přírody uvítají i v Nepálu, Spojených státech, Chile či v africkém Senegalu. Na rok 2012 se i v Česku chystá otevření Domu Přátel přírody, nedaleko Olomouce.

Najděte si ubytování pro dovolenou podle své chuti na https://www.friendsofnaturehouses.net, nebudete ani trochu litovat.


Přátelé přírody ČR

Senovážné nám. 24, 116 47 Praha 1

T: 603 438 822, E: info@pratele-prirody.cz

www.pratele-prirody.cz