Nákupem přes GIVT.cz podpořte Malou lišku. A nebude vás to nic stát

03.05.2015 20:41
 
Podpořte veřejně prospěšné aktivity Malé lišky nákupem v e-shopu. Vás to nebude stát nic navíc a nám přijde část vaší útraty.
 
Chtěli bychom vám představit možnost, jak finančně podpoříte svůj klub a nebude vás to nic stát. Pokud čas od času nakupujete na internetu (třeba přes slevové servery, u Bati, knížky, Tchibo, na Kase a tak), pak jste náš člověk. Zkuste nejít do oblíbeného e-shopu přímo, ale přes stránku GIVT.CZ. To je stránka internetového projektu, ve kterém se potkávají neziskové organizace, zákazníci e-shopů a právě internetové obchody.
 
Na stránce https://givt.cz/signup.php se jednoduše zaregistrujte a pak už můžete na liště v záhlaví stránky https://givt.cz/ zvolit e-shop, kde chcete nakoupit, a vybrat nás jako organizaci, kterou chcete svým nákupem podpořit. Vás to nebude stát nic navíc, peníze dostáváme od e-shopu jako bonus za to, že jste do něj vstoupili právě přes GIVT.cz. Navíc máte při nákupu touto formou vždy poštovné zdarma. Z hodnoty vašeho nákupu Malé lišce půjde cca 5 %, tzn. z každé vámi utracené tisícovky 50 korun. Škoda je nechat tomu e-shopu, ne?
 
Jak to funguje, je názorně vysvětleno tady: https://givt.cz/howitworks.php
Seznam internetových obchodů s možností filtrování podle druhu zboží je zde: https://givt.cz/retailers.php
 
Pokud nechcete složitě projíždět organizacemi, můžete do e-shopu vstoupit přímo z našeho profilu: https://givt.cz/mala-liska-klub-pratel-prirody Tuhle stránku si můžete uložit do oblíbených ve vašem prohlížeči.
 
Tak, konec řečí - a příště, jak budete chtít něco nakoupit na netu, mrkněte napřed na GIVT.cz, jestli tam váš e-shop je.
 
Díky za to, že změníte své návyky ve prospěch dobré věci!