První ročník olomouckého Táta festu jsme si nenechali ujít

15.06.2014 21:01

Před časem byl náš klub osloven spolkem OLiVY, který se rozhodl připojit k celostátní sérii happeningů u příležitosti Dne otců s názvem "Táta fest". První ročník toho olomouckého naplánovali na neděli 15. června do prostoru kolem restaurace Fontána ve Smetanových sadech. My jsme na "Táta festu" zajišťovali stanoviště s deskovými hrami, kterým se pravidelně věnujeme. To bylo umístěno přímo v restauraci, také aby nám nelítaly figurky vzduchem - a abychom to neměli daleko pro nápoje.

Během téměř šesti hodin, co jsme stanoviště zajišťovali, se u nás střídaly rodiny s dětmi různě starými. Kromě možnosti vyzkoušet "profláklé" i méně tradiční stolní hry jsme jim nabídli účast na některé z našich akcí, protože je bereme jako mezigenerační. Tak je třeba mezi sebou začas uvidíme. Dnešní exhibice tak splnila účel, protože se o nás dozvědělo zase o něco víc lidí, kteří doposud nevěděli, že v Olomouci náš klub vůbec je.

Chtěl bych poděkovat těm z našich členů, kteří se ozvali na moji výzvu a pomohli nás na "Táta festu" zviditelnit:

  • Věrce Krajňákové a Libě Blumové za přípravu skvělých jednohubek,
  • Štěpánce Štrajtové za doporučení vhodných her,
  • Zdeňkovi Šupinovi, Marcele "Mackovi" Moser, Lence Gruškové a Renče "Eurobabce" Hlobilové, kteří se mnou obsluhovali naše hry,
  • Peťovi Kourkovi j. h. za podporu účastí a Vlastě Frdlíkové j. h. za dodání surovin na občerstvení a cen pro výherce.

Moc jste pomohli! 

Jak nám to zviditelňování šlo, je nejlépe vidět na fotkách zde...

Hynek Pečinka