S novým rokem přišla příležitost setkat se s novými členy

12.01.2014 20:27

Jak už několik let spolupracujeme s německými Naturfreunde Metzingen, čas od času se navzájem inspirujeme tím, co se u nich či u nás osvědčilo. A tak jsme ve čtvrtek 9. ledna vpodvečer v našem Fox clubu uspořádali setkání pro nové členy, tedy ty, co mezi olomoucké Přátele přírody přibyli v roce 2013.

Cílem setkání bylo více se mezi sebou seznámit a těm novým přiblížit některé souvislosti, které během akcí už nemusejí zaznít. Za ty, kdo už jsou v klubu Malá liška déle, se zúčastnila kompletní rada a Květoš z kontrolní komise. Ti také připravili pro pozvané drobné pohoštění, s láskou uvařené párky a na závěr karkulkovskou tečku - bábovku a víno.

Každý z přítomných na úvod chvíli povídal o sobě, na což normálně není čas. Zároveň jsme tak objevili, kdo s námi vlastně je a čím ze svých dovedností a zkušeností může klubu přispět. Navázali jsme připomenutím, proč jsme v Olomouci na konci roku 2010 vůbec začali působit, a  pobavili se o výhodách a možnostech, které máme jako součást světové rodiny Přátel přírody.

V příjemné atmosféře jsme zkrátka probrali, co se dalo, i jen tak "pokecali". Mám z toho dobrý pocit. Myslím, že jsme tímto setkáním založili dobrou tradici a na začátku příštího roku se opět taková akce uskuteční.

Na závěr jen zmíním, že na naše nové členy do 18 let, kteří pozvánku nedostali, jsme vůbec nezapomněli. Dostanou naše tričko, které je v zimních měsících zahřeje a v létě uchrání před spálením od sluníčka.