A je to za námi! Načali jsme druhou pětiletku

29.11.2015 21:18

Zde se podívejte na několik fotek z oslav pětiletého výročí olomoucké skupiny Přátel přírody "Malá liška", které probíhaly v sobotu 28. listopadu. Události zachytili objektivem Jana Votroubková, Dana Hagenová, Petr Leinert, Tomáš Pospíšil a Zdeněk Šupina.

Dopoledne se uskutečnil výlet k dubu, který mají už tři roky zasazen v Rodinném háji mezi Chomoutovem a Černovírem, a také exkurze v minipivovaru Chomout. K Malé lišce příroda patří a sobotní dopoledne ji nabídlo ve stavu syrovém i tekutém. Tu první podobu přírody si patnáct turistů užilo na čerstvém vzduchu, tu druhou v teple pivovaru a jeho lokálu, odkud pak odcházeli s dárkovými krýglíky, které hned tak někdo nemá.

Hlavní a toužebně očekávanou akcí oslav byl Společenský večer v baru Jak se sluší a patří, jemuž dodávala atmosféru kapela Exstres, vzpomínání na vydařené výlety a jiné akce a setkání s dalšími členy, hosty a příznivci toho, co v Olomouci - a nejen tam - Přátelé přírody z Malé lišky dělají. Bar praskal ve švech - není ale divu, vždyť večírku se zúčastnila sedmdesátka členů a příznivců včetně milých hostů zvysoka i zdaleka. A parket byl plný od začátku do konce.