Eurobabička Renáta Hlobilová: Moje vysněná výhra

20.09.2013 21:19

Jednou z našich letos nových členek je Renáta Hlobilová z Olomouce, v civilním životě učitelka v mateřské školce. Každý člen našeho klubu se něčím vyznačuje - třeba o Renátě se mluví jako o "eurobabce". Co za tím vězí? V říjnu 2012 vyhrála soutěž Eurobabička a stala se tak nejnejnej babičkou Česka a Slovenska. Užít si svoji výhru odjela na začátku září do Itálie, kde strávila téměř dva týdny u moře. Takhle své zážitky popsala na webu eurobabicka.cz:

V říjnu 2012 jsem se stala „Eurobabičkou ČR a SR roku 2012″. Čekala jsem na vysněnou výhru – dovolenou - do září 2013. Čekání stálo za to!
Pan PhDr. Mareš, majitel CK „Balancestep“, dostál svého slibu a zajistil mně i manželovi tu nejkrásnější dovolenou. Byli jsme ubytováni v příjemném, čistém a plně vybaveném apartmánu s výhledem na moře. To vše v překrásném čtyřhvězdičkovém kempu „Mirage“, nedaleko letoviska Porto San George a Alti Dona v Itálii na Palmové rivieře.

Hornaté prostředí plné pinií a palem bylo oázou pro duši a tělo. Nezapomenu na den, kdy bylo větrno, moře bylo rozbouřené, vlny divoké a vysoké. Dlouho jsme s manželem dováděli ve vlnách, až to přimělo plavčíky k ostraze. Byl to příjemný pocit, že o nás stále někdo dbá.

Naše polopenze byla servírována u příjemných majitelů, Margarity a Marka, v nádherné restauraci s terasou, která poskytovala překrásný výhled na moře. Sledovali jsme parníky, plachetnice i rybářské lodě. Prostě oáza klidu a pohody. Byly nám servírovány takové lahůdky o čtyřech chodech, že jsme měli co dělat, abychom vše snědli.

Každý, s kým jsme se setkali, k nám byl vstřícný a nápomocný. Stačilo jen říci: “My jsme od pana Mareše“. Měli jsme k dispozici kola, což bylo úžasné na výlety a projíždění nekonečně dlouhého pobřeží s krásnými plážemi. Nezapomenu ani na posádku autobusu, prima řidiče – „Milana a Milana“. Svou pohodou a vtipem nám zpříjemnili cestování. Stejně tak vedoucí zájezdu, byli to příjemní lidé.

… co říci na závěr? Jsem šťastná. Moc a moc štastná. Budu v sobě uchovávat tento nezapomenutelný pocit co nejdéle, abych oponovala větru, chladu a plískanici u nás doma. Chtěla bych žít stále létem. Žít v Itálii. Díky všem! Ze všech nejvíce, manželům Tauchmanovým!!!! Díky vám.

Renáta Hlobilová

Fotky z pobytu "naší" eurobabičky u moře jsou tady »