Listopad 2016 s Malou liškou

26.10.2016 13:42

Rok se s rokem sešel a najednou je naší skupině Přátel přírody už šest roků. Samozřejmě to pěkně oslavíme, i když o něco komorněji než loni. Ale ani ti, co nejsou přímo našimi členy, nepřijdou v listopadu zkrátka. Pro veřejnost jsme připravili cestovatelský večer, adventní výtvarnou dílnu a literární podvečer. Jen na vícedenní výjezd za přírodou hlavního města se bohužel nedostanou, tam je už od vyhlášení propozic beznadějně plno. My ostatní, šťastnější, se ale hodně těšíme a stříháme metr.

Ať tak či tak, příjemný listopad všem!

Úterý 8. listopadu PRO ČLENY II. Liščí koulování

(nutné předchozí přihlášení – informace v e-mailu)

 

Sobota 12. listopadu VÝROČNÍ SHROMÁŽDĚNÍ A OSLAVA 6. VÝROČÍ MALÉ LIŠKY

(odpolední výroční schůze členů skupiny Malá liška a navazující oslava 6. výročí založení skupiny pro její členy a pozvané hosty; informace v e-mailu)

 

Úterý 15. listopadu CESTOVATELSKÝ VEČER Naše cesty do dálek vzdálených i blízkých

ZRUŠENO

 

Čt - ne 17. - 20. listopadu TURISTIKA Za přírodou do metropole, Praha

do hlavního města jinak než běžní turisté - více zde

 

Úterý 22. listopadu VÝTVARNÁ DÍLNA Adventní motivy

18.00 | Klub pro seniory, Jiráskova 11, staré Hodolany

Po roce je tu opět adventní čas. Taky vás už nebaví nakupovat adventní věnce, vánoční svícny a jiné ozdoby, které vyrobil někdo jiný? Ale chcete sami něco vytvořit a udělat radost sobě i svým nejbližším? Ale nebaví vás vyrábět se s tím sami? Přijďte tedy tvořit něco společně a navzájem se inspirovat. 

Akci vede Jana Votroubková. Příspěvek na materiál - členové Přátel přírody 70 Kč, hosté 90 Kč. Je nutno se předem přihlásit do 18. 11. včetně na mail janavotr@seznam.cz

 

Úterý 29. listopadu SETKÁNÍ S KNÍŽKOU Na volné téma...

18.00 | Fox club (v prostorách klubu pro seniory), Javoříčská 2, u zastávky tramvají č. 1, 4, 6 Okresní soud

Čtenářky a čtenáři se každé poslední úterý už několikátý rok scházejí na našem cyklu Setkání s knížkou. Střídáme tematická posezení s povídáním o určitém autorovi nebo směru a volná setkání. To letos poslední bude právě na volné téma. Přijďte prezentovat, co jste přečetli, nebo si poslechnout a nechat doporučit, co četli jiní. Vstup volný. Těší se Eva Sommerová a spol.