Momentky ze Zámecké brigády Přátel přírody

07.06.2018 14:30

Brigády spolku Přátelé přírody z. s. se pomalu stávají tradicí. V loňském roce proběhl 1. ročník a kdo se zúčastnil, jistě potvrdí, že se akce velice po všech stránkách vydařila. Práce nám šla od ruky, poznali jsme se lépe navzájem, užili legraci a ještě se kochali krásnou přírodou Orlických hor.

Stejně tak tomu bylo na druhém ročníku - 24. - 27. května na Slapech, kde jsme opět spojili příjemné s užitečným. Sešli jsme se po nějaké době, odvedli kus dobré práce a poznali krásný kraj středního Povltaví,  kolébku trampingu – hnutí, které stejně jako my upřednostňuje trávení času s kamarády ve volné přírodě. Za skvělou organizaci děkujeme Hance Plavcové a za výborné nasazení všem brigádníkům.

Výběr fotek ze Zámecké brigády nejdete zde.

 
Stejně tak tomu bylo na druhém ročníku - na Slapech, kde jsme opět spojili příjemné s užitečným. Sešli jsme se po nějaké době, odvedli kus dobré práce a poznali krásný kraj středního Povltaví,  kolébku trampingu – hnutí, které stejně jako my upřednostňuje trávení času s kamarády ve volné přírodě. Za skvělou organizaci děkujeme Hance Plavcové a za výborné nasazení všem brigádníkům.