Návštěvníkem ve vlastním městě aneb městská hra Baroko pro oko

27.09.2021 19:47

Dnes jsem se vypravila na hru s Lenočkou, Tajemné olomoucké uličky, se smíšenými pocity. Moc se mi nechtělo, protože jsem nevěděla, co si na nás Lenočka vymyslela. Hra proběhla v klidu a pohodě. Dostali jsme informace o pravidlech hry a po dvojicích jsme vyrazili. Trasa i otázky byly zajímavé, dozvěděli jsme se i něco nového a prošli jsme se po městě. Nakonec jsem ráda, že jsem překonala svou lenost. Krásný den, Lenočko, děkuji. (Hela P.)

Zajímavá hra, člověk musí začít přemýšlet, kde co je a hledat cíle. Ve trojici se nám podařilo plnit s legrací úkoly a cestou jsme prohlíželi krásně opravené uličky a domy. (Tonka C.)

Lenočko, bylo to včera zábavné a je fajn zaměstnat hlavu i nohy. Určitě v tom chci pokračovat. (Dáša P.)

Toto jsou ohlasy některých účastníků, kteří vyrazili ve čtvrtek 23. září 2021 odpoledne před olomouckou radnici, kde byl sraz na městskou hru. O té věděli jen to, že potřebují "papír a tužku". Na místě se dozvěděli, že jde o zjišťování úkolů v historickém centru města, a to jednotlivě nebo po skupinkách. Jak se jim to líbilo, už víte. Co ale nevíte, je, že 14. října bude další možnost se zúčastnit městské hry. Opět ji připraví Lenka Lenočka Pospíšilová, opět bude v centru Olomouce, ale úkoly budou samozřejmě jiné.

Mrkněte na pár fotek z podvečerní městské hry zde.