Olomoucké neziskovky trénovaly bowling

05.03.2012 08:41

Přestupný rok oslavili členové Olomoucké sekce UNO, kteří se sešli 29. února vpodvečer v herně Atlant na olomoucké třídě Svobody. Zde byly pro ně připraveny čtyři bowlingové dráhy a drobné občerstvení. Dráhy se téměř okamžitě zaplnily hráči a někde se povedlo družstva namíchat napříč organizacemi. Účastnily se snad všechny věkové kategorie a ze členů Olomoucké sekce byly zastoupeny TyfloCentrum, klub Malá liška, o. s. INspiro, NURS, Interregio marketingový klub, Centrum pohybu, Zdraví Hanáci, Fond ohrožených dětí, Nadace Malý Noe, IN line klub - sešlo se nás asi 30.

Nejprve se zdálo, že jen hodina vyhrazená na hraní bude málo, ale hráči neměli prostoje a hráli svižně, takže to bohatě stačilo. Všichni využili na pozvání předsednictva sekce možnost osvěžit se během hry nápoji podle vlastního výběru. V načatých debatách někteří ještě chvíli po ukončení pokračovali v přilehlé restauraci s výhledem na novorenesanční budovu okresního soudu a park.

Je vidět, že když se zvolí atraktivní téma, lidé se přijdou bavit o to víc. Proto chceme v podobných aktivních setkáních pokračovat. Další příležitost mají zájemci 16. března na akci Olomoucká sekce v (Centru) pohybu.

Za organizátory Milada Šnajdrová a Hynek Pečinka

Fotogalerie z akce ZDE