Oslava desetiletí Malé lišky proběhla aspoň na dálku. I tak to byl fajn večer

04.12.2020 18:16

Přesně před 10 lety jsme tady v Olomouci cosi založili a ono to stále žije a nehodlá skončit. Plánované oslavy se sice musely přesunout na příští rok, tak jsme na sobotu 28. listopadu 2020 vyhlásili aspoň virtuální oslavu na platformě Google Meet a sešli se na ní ten, kdo chtěl a mohl, včetně našich partnerů z Německa. Byl to nakonec moc fajn večer.

Každý z deseti dnů předcházejících termínu oslavy přibyl na našem facebookovém profilu jeden příspěvek vzpomínající na hlavní mezníky jednotlivých 10 let, co je naše Malá liška na světě. Připomněli jsme si tak například své předchůdce, první zahraniční výjezd, večery s Muzicírováním v parku, filmový minifestival, cesty k našemu dubu a další zážitky, které formovaly to, kdo a kde nyní jsme.

Prapůvodně jsme samozřejmě plánovali velké oslavy včetně bálu s živou hudbou. Koronavirus a s ním spojená omezení nám však do toho, jak se říká, hodila vidle. Budeme je muset dohnat v příštím roce. Držme si palce, aby to brzy šlo! A Malé lišce spousty dalších krásných let!