Osmé liščí narozeniny opět v maškarním stylu, tentokrát na téma vodní svět

23.11.2018 13:34

Osmé výroční shromáždění olomouckých Přátel přírody, skupiny Malá liška, proběhlo v sobotu 17. listopadu a přineslo několik tradičních momentů, což je příznačné pro tento rok, kterým členové spolku propluli bez nějakých překvapivých změn a turbulencí. Již tradičně byla výroční schůze příležitostí nejen pro zhodnocení pomalu uplynulého roku a naplánování hlavních aktivit roku příštího, ozvláštněnou letos o volby vedení spolku. 

Po vyčerpání "oficiálního" programu se pak schůze - opět tradičně - překlopila do večírku na oslavu osmých narozenin skupiny, který byl - opět tradičně - v maškarním stylu. Téma "Co se děje ve vodě" spojilo v prostorách Klubu pro seniory na Polské ulici námořníky, rybáře, mořské panny, žížaly, chobotnice či potápěče a ve varu je udržovalo - opět tradičně - hudební duo Johny a Pája.

Během večerní zábavy došlo na tance skupinové i párové, losovala se tombola a jedlo se, pilo, hodovalo a bylo zkrátka dobře. Poté, co kapela unaveně odpadla, se kytar chopili ještě neúnavní pěvci z našich řad, a atmosféru večírku ztišili a dovedli jej ke zdárnému konci. 

 

Osm let naší veselé činnosti jsme oslavili víc než důstojně a každopádně bude na co vzpomínat. A už se můžeme těšit, jak za rok budeme opět hodnotit to, co je za námi, vzpomínat na spoustu povedených akcí a plánovat to, co spolu zažijeme v následujícím období. To už ale budeme mít za sebou devět let a nakročeno ke kulatému výročí. Tak si přejme, ať se nám vše vydaří!

Výběr fotek ze shromáždění členů a výročního večírku najdete zde. 

Veselá videa z večírku najdete tady.