Pozvánka: 10. 1. 2020 :: Neboj se vést! - proškolení organizátorů našich akcí

03.01.2020 13:52

Přátelé, kamarádi!
Opět po nějaké době pořádáme proškolení našich dobrovolných organizátorů a také všech zájemců, kteří ještě nezkusili žádnou naši akci připravit a organizovat, ale rádi by se v budoucnu zapojili. Předpokládáme 2,5hodinové moderované setkání s následným přesunem zájemců do restaurace U Puškaře, nebo někam poblíž.
Rádi bychom, aby ti, kteří se chystají letos nějakou akci pod naší hlavičkou organizovat, toto setkání absolvovali, abychom vzájemně věděli, co od sebe očekávat. Jednak nás při akcích "omezují" nějaké mantinely, které je dobré znát, jednak slavíme v roce 2020 deset let naší činnosti, což také nelze při akcích pominout... Zkrátka, najít si cestu na naše proškolení je víc než třeba.


Pátek 10. ledna :: Setkání organizátorů našich akcí: "Neboj se vést!"

16.00 | Fox club (v prostorách klubu pro seniory), Javoříčská 2

Naši dobrovolní organizátoři mají možnost vyměnit si zkušenosti z pořádání našich aktivit pro členy i veřejnost, dozvědět se nějaké „fígle“, jak udělat akci zajímavou pro lidi a na co při přípravě a provedení myslet a co neopomenout. Přihlášení zájemců předem, do 8. 1. na mailu fox@malaliska.cz. Občerstvení zajištěno. :-)

Mějte se dobře, nyní i v novém roce!
Hynek