Setkání Přátel přírody 2021: Stále ještě máme volná místa!

22.08.2021 16:50

Milí Přátelé přírody, milí příznivci!

Napotřetí už se nám to deváté Setkání Přátel přírody určitě povede zorganizovat! Z loňského října a letošního jara jsme ho kvůli čínskému koronaviru museli dvakrát přesunout, ale termín 30. září – 3. října 2021 už se zdá neprůstřelný a všichni zájemci budou moct dorazit do Chocně na celostátní sraz našeho spolku.

Kvůli tomu, že se termín akce dvakrát přesunul, což ne každému vyhovovalo, máme ještě nějaká uvolněná místa. Pokud zatím nejste přihlášeni a chtěli byste strávit prodloužený víkend s lidmi z různých koutů Česka, které spojují společné zájmy, jste vítáni! Na Setkání připravujeme program složený z kratší i delší turistiky do okolí Chocně a povodí Orlice, exkurzí, večerního vyžití v podobě bowlingu, zpěvů u kytar, tematických filmů i povídání se starými přáteli a novými přítelkyněmi.

Cena za tři noci s polopenzí v hotelu Peliny v centru Chocně zůstává i letos na 1800 Kč, propozice k akci najdete na https://www.pratele-prirody.cz/nabizime a na této stránce se můžete na deváté Setkání Přátel přírody rovnou i přihlásit.

Za samozvaný organizační výbor

Hynek Pečinka, Přátelé přírody, z. s.