Výroční zpráva připomíná, co jsme loni prožili

20.08.2013 14:05

Účinným prostředkem proti skleróze je v každé organizaci výroční zpráva. Tedy pokud není jen formální a jen proto, že "muší bejt". Tu svoji výročku jsme pojali především jako ohlédnutí za rokem 2012, který byl bohatý na nejrůznější zážitky.

Nemělo by třeba zapadnout, že kromě už notoricky známého Skotského vandru jsme zažili nádherných pět květnových dní na Šumavě, že naši mladí uspořádali několik aktivních integračních víkendů pro děti z pěstounských rodin, že Radek Hrachovec i za to dostal cenu pro dobrovolníky, že na výtvarkách s Ivetou se z nešiků pomalu stali šikulové, že historickém sklepení proběhl bluesový večer, při kterém se kapela horkem potila a diváci naopak trpěli chladem...

A je toho víc než dost. Právě tyto a další a další příjemně strávené chvíle vám připomene výroční zpráva olomouckých Přátel přírody z klubu Malá liška. Pro milovníky oficialit nutno dodat, že ani ty jsme nevynechali. Na těch 44 hustě popsaných a poobrázkovaných stránkách však mají naprostou přednost naše zážitky. A nejsou to zážitky jen 50 členů, ale více než pětistovky účastníků našich loňských akcí. Bez těchto všech by nebylo na co vzpomínat. Díky!

Výroční zprávu si přečtěte zde »

Na její podobě se podíleli Marcela Moser, Radek Hrachovec a Hynek Pečinka.

Zájemcům z řad našich členů ji rádi vytiskneme v černobílé verzi za příspěvek 20 Kč.